Paėmimas Universalus Paėmimas Garso Prašytojas Universalus Paėmimas Akustinių Klasikinio Smuiko Ukulėle Mandolina Pirtis Violončelė

Paėmimas Universalus Paėmimas Garso Prašytojas Universalus Paėmimas Akustinių Klasikinio Smuiko Ukulėle Mandolina Pirtis Violončelė

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€14.42 €28.84
Sandėlyje
Prekės kodasw56161
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

Aprašymas:

Mūsų paėmimas būti magnetinių nuskaitymo funkcija, kuri leidžia jums reguliuoti kairiojo ir dešiniojo nuskaitymo principu, bet kuriuo metu, dėl aštrių, aiški, patogi ir paprasta garso.Jis tinka įvairių priemonių, tokių kaip oro būgnai, rankų diskus, thumbpieces ir kt.Jokių skylių nėra reikalingas, tiesiog klijuoti jį, ir tai yra greitai ir lengvai įdiegti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Universalus Pakėlimas

Sąsaja: 6.35 mm

Taikoma: eterinis būgnas, rankų diską, nykščio fortepijonui ir kt.

Nuskaitymo principu: buzzer vibracijos pikapas

Laido ilgis: 2 metrai

Nuskaitymo metodas: Magnetinio pasyvus pikapas

Produktų Sąrašas:

Akustinis Pikapas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Magnetinis Jutiklis: paėmimas būti magnetinių siurbimo funkciją, kuri leidžia jums reguliuoti kairiojo ir dešiniojo nuskaitymo principu, bet kuriuo metu, dėl aštrių, patogu ir lengva radijas.

2.Dual Paėmimas: Šios universalios paėmimas turi dvigubą paėmimas, kuriame atkuriamas garsas priemonė labiau, nei vieno pikapas, ryškios, nekrenta į akis aukštumas ir mažas, galingas, grūdėta bosas.

3.Neįvykdyti Tonas: universalus pakėlimas yra smulkiai meistriškai, dual magnetiniai fiksavimo sistema daro garso daugiau sluoksnių, aišku, pikapas, atkuria garsą, ir turi 2 metrų ilgio jungiamasis laidas, tik parodyti geresnių rezultatų.

4.Stabili Dėžė: Universalus paėmimas turi būti susiję su 6,5 mm kalibro su gain funkcija garsiakalbiai, anti-trukdžių triukšmą, aišku, pikapas, 40mm triukšmą, garso kabelį.

5.Greitai Įdiegti: Jis yra tinkamas visų rūšių dokumentų, tokių kaip oro būgnai, rankų diskus, thumbs ir kt.Nereikia punch skylės, tiesiog klijuoti ant, instaliavimas yra greitas ir paprastas.

Specifikacijos
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.