80 Vnt Reguliuojamas Purškimo Srautas Drėkinimo Dripper Reguliuojamas Purkštuvų Lašelinė Drėkinimo Ir Drėkinantis Dripper Atomizing Purkštuvų

80 Vnt Reguliuojamas Purškimo Srautas Drėkinimo Dripper Reguliuojamas Purkštuvų Lašelinė Drėkinimo Ir Drėkinantis Dripper Atomizing Purkštuvų

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€16.36 €23.72
Sandėlyje
Prekės kodasw33788
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

Medžiaga: Šių lašelinė drėkinimo ir drėkinantis drippers yra pagamintas iš geros kokybės plastiko, kuris yra stiprus ir patvarus, nebus lengvai deformuojasi, ir skaldytos, turi anti-korozijos ir nepralaidžiose funkcijas, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Paprasta naudoti: galite pasirinkti tinkamą kiekį, purkštukų, kad galėtumėte susisiekti su 1/4 colių žarnos, pagal savo poreikius, formos antgalis laistymo sistema, jame bus įrengti greitai, be įrankių pagalba, kurie yra labai patogu; Prašome sušvelninti žarna su karštu vandeniu prieš naudojimą siekiant geriau.

Turiningas dizainas: Šių Reguliuojamas Srautas Drėkinimo Drippers visi turime pereiti vožtuvas dizainas, kuris gali reguliuoti vandens srautą uždaros valstybės, ir galite koreguoti purškimo suma sukant bžūp kontroliuoti laistymo intervalo ir atstumo.

Platus naudoti: Mūsų lašelinė drėkinimo priedai 1/4 colių žarnos padėti sukurti drėkinimo sistemą, padeda nukreipti vandens tiksliai ten, kur reikia, plačiai tinka soduose, šiltnamiuose, gėlių lovos ir kiti žemės ūkio drėkinimo systemsconnection.

Spalva: pilka + sidabrinė

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

80 * Drėkinantis drippers su tees

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.