Kišeninis Korp Voleliu, Teptuku Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Roller Dulkių Plaukų Volelis Stick Tearable Drabužius Lova Plaukų Šalinimo Šepetys

Kišeninis Korp Voleliu, Teptuku Naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis Roller Dulkių Plaukų Volelis Stick Tearable Drabužius Lova Plaukų Šalinimo Šepetys

0
0 Atsiliepimai Jūs galite Pridėti Savo Apžvalgą
€0.66 €1.75
Sandėlyje
Prekės kodasw32837
Spalva Raudona
Dydis XS
XS
S
M
L
XL

Šuo, Katė Šukos Įrankį Patogu Valyti Plaukų Volelis Valiklis Pet

Kulka Taškų: 1.Išplėsti Voleliu: Greičiau valymo 16CM išplėsti voleliu sukibimą srityje platesnė ir efektyvesnė valymo naminių gyvūnėlių plaukų, patogu ir greita.

2.Stiprus Nelankstumą: Išplėsta dizainas, tvirtas nelankstumą , geros purvo šalinimo efektas, švarus ir jokių pėdsakų, nėra likę klijai visur, kur tik jis eina.

3.Įstrižai Ašarojimas Dizainas: Kiekvienos roll 60 gali būti suplėšyti ilgą laiką, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.Jis yra lengvai neplyštų ir ne klijuoti į kitą.

4.Lengva Valdyti: naminių gyvūnėlių plaukų valiklis gali judėti pirmyn ir atgal valyti augintinio plaukų.Formos ritininiai ir žmogiškas rankena pradėti veikti pet plaukų valiklis lengvai.

Nereikia jokių sudėtingų veiklos procedūras, ir naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo įtaisas yra taupantis ir lengva naudoti.

5.Plačiai Naudojamas: naminių Gyvūnėlių plaukų valiklis tinka kačių ir šunų plaukus, su stipriomis valymo galimybes, ir gali veiksmingai valymo naminių gyvūnėlių plaukai ant sofos, lovos, kilimai, audiniai ir kt.

Aprašymas:

Šis naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis gali judėti pirmyn ir atgal valyti augintinio plaukų.Formos ritininiai ir žmogiškas rankena pradėti veikti pet plaukų valiklis lengvai.

Savybės:

Lengva valdyti: naminių gyvūnėlių plaukų valiklis gali judėti pirmyn ir atgal valyti augintinio plaukų.Formos ritininiai ir žmogiškas rankena pradėti veikti pet plaukų valiklis lengvai.

Nereikia jokių sudėtingų veiklos procedūras, ir naminių gyvūnėlių plaukų šalinimo įtaisas yra taupantis ir lengva naudoti.

Daugkartinio naudojimo: nėra problema pakeitimo ir energijos paklausą.Paspauskite mygtuką, kad atidaryti plaukų bako, tada galite naudoti pet plaukų valiklis vėl.

ypatybė:

Produkto naudojimas: klijuoti ir pašalinti plaukus, purvo, gyvūnų plaukų, užkandžių resi-dėl.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kontrasto Spalvų Plaukai Klijavimo Įrenginys

Svoris: apie 187g

Pakuotė: pakuotas

Dydis: apie 23*16CM/9.06 straipsnis*6.30

Medžiaga: plastomer+lipnus popierius.

Produktų Sąrašas:

Plaukų Klijavimo Įrenginys*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Specifikacijos
Dydis about 23*16CM
Medžiaga Plastikiniai
Parama Drop Laivyba/Didmeninės
Pavadinimas Plaukų klijavimo įrenginys
Naudojimas Augintiniai
Gamyba Korp Klijuoti Roller
Modelio Numeris Plaukų klijavimo įrenginys
3 funkcija Įstrižai Ašarojimas Dizainas
2 funkcija stiprus nelankstumą
Funkcija 1 Išplėsti Roller
Prekės Pavadinimas waasoscon
Kilmės Žemyninė Kinija
Svoris about 187g

Klientų Atsiliepimai

Parašykite Savo Apžvalgą

Parašyti atsiliepimą

Kokybė

Žymos
Produktai, Skirti Žmonių

Susiję produktai

Ką norėtum pamatyti.